MAJLIS MENANDATANGAN MEMORANDUM PERSEFAHAMAN ANTARA TW CONNECTIONS GLOBAL SDN BHD (TOURS WEALTH) DAN ASSOCIATES

MAJLIS MENANDATANGAN MEMORANDUM PERSEFAHAMAN ANTARA TW CONNECTIONS GLOBAL SDN BHD (TOURS WEALTH) DAN ASSOCIATES

TW Global Connections Sdn Bhd, yang juga dikenali sebagai “Tours Wealth”, terlibat dalam bidang Pelancongan hari ini menandatangani Memorandum Persefahaman (MOU) dengan 22 syarikat bersekutu sebagai rakan perniagaan. Selain itu majlis juga diikuti dengan Perjanjian Pengedaran Jualan dengan Forest City, Johor; bagi mengesahkan kerjasama aktiviti berkaitan Pelancongan yang memberi manfaat kepada rantau Malaysia dan ASEAN secara keseluruhannya. Menembusi pasaran terbuka dengan 600 juta kekuatan penduduk ASEAN. Salah satu agenda utama juga adalah kerjasama antara Tours Wealth dan Tsing Hua University’s TUS Space dan Zhong Zhi Yun Ji yang pasti akan meningkatkan hubungan antara China dan Malaysia.

Majlis yang diadakan pada 21 Ogos, 2017 ini, disaksikan oleh YB Dato ‘Seri Mohamed Nazri bin Abdul Aziz, Menteri Pelancongan dan Kebudayaan, Malaysia, juga merasmikan pelancaran Tours Wealth Malaysia, Tours Wealth Inc. New York, Dan Savan Wealth Service Co., Ltd: Majlis juga menyaksikan Etrain College; Salah satu Rakan Niaga Bersama Smart Tours yang menyampaikan cek RM3.0 juta untuk digunakan sebagai bayaran penajaan tutorial untuk 100 pelajar untuk lulusan selepas dua tahun setengah program Diploma Pengurusan Pelancongan.

Encik Gurdial Singh AS, Ketua Pegawai Eksekutif Tours Wealth berkata: “Kami gembira untuk menandatangani memorandum ini yang menandakan permulaan yang resmi kepada kekeluargaan antara Tours Wealth dan Syarikat Rakan Pintarnya. lni adalah langkah penting kerana kini mempunyai rangka kerja berstruktur untuk mempromosikan semua aspek pelancongan di negara kita, dan mencapai matlamat bersama melalui kerjasama strategik ini.

Dengan rangkaian Syarikat Rakan Pintar yang kukuh, ditambah dengan pengalaman kami yang diperoleh daripada menjalankan pelbagai projek pelancongan seperti Mesyuarat, insentif Konferensi dan Acara (M.l.C.E), dan lawatan tapak pembangunan hartanah domestik dan antarabangsa; Kini kami dapat mewujudkan satu platform Pelancongan Holistik, meletakkan kedudukan kami sendiri sebagai PUSAT SEHENTI untuk semua aspek Pelancongan, Perniagaan, Pengkhususan, Pendidikan, Perubatan, Kesejahteraan, Kecantikan dan Pelaburan Pelancongan, sambil menyumbang kepada pembangunan Pelancongan di Malaysia dan ASEAN “.

Tours Wealth juga merupakan “One Stop Facility” bagi pengurusan acara / majlis dan perkhidmatan padanan perniagaan; sebagai gerbang untuk mempromosikan dan menyebarkan perkhidmatan pelancongan yang direka khas, memenuhi keperluan dan kehendak yang berubah-ubah dengan asas “kegembiraan yang selamat”, kepuasan pelanggan menjadi keutamaankami, samada di Malaysia atau di peringkat antarabangsa.

AU Travel Sdn Bhd; dengan kekuatan pengalaman dan tenaga kerja selama lebih dari tiga puluh tahun, akan menjadi Rakan Pintar dan penyedia ” Travel Solution” terbaik dan berkesan kepada pelanggan samada pada sektor korporat atau individu.

Dari segi strategi perniagaan, Encik Henry Cheang, Pengerusi Tours Wealth berkata: “Malaysia telah dianugerahkan sebagai Pusat Pelancongan Kesihatan dan Perubatan untuk dua (2) tahun berturut-turut pada 2015 dan 2016 oleh International Medical Travel Journal. Dengan ekosistem yang berdaya saing bertaraf dunia, infrastruktur dan kemudahan penjagaan kesihatan swasta yang mantap, Malaysia adalah pilihan terbaik sebagai pusat pelancongan perubatan sehenti dengan menarik minat lebih ramai pesakit luar negara dari Myanmar, Bangladesh, Singapura, Indonesia, Timur Tengah, China dan Amerika Syarikat. ”

Dengan terlaksana majiis tandatangan ini, Tours Wealth akan terus meningkatkan jangkauannya di peringkat Asean, malah seluruh dunia sebagai hub kepada rangkaian organisasi global. Bergerak secara kolektif dan mencapai matlamat perniagaan dan bersama meningkatkan bidang pelancongan. Rakan Pintar juga akan membantu antara satu sama lain.

Untuk maklumat lanjut, sila rujuk helaian fakta atau lawati www.tourswealth.com.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Share This
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Similar Posts
The Kevin Hart Irresponsible Tour Live At Axiata Arena Coming This 15 December 2018
The Kevin Hart Irresponsible Tour Live At Axiata Arena Coming This 15 December 2018
“Laughter heals all wounds, and that’s one thing that everybody shares. No matter what you’re going through, it makes you...
Temui Bintang-Bintang Muzik Tanahair di ‘Jimba Fest Tour’
Temui Bintang-Bintang Muzik Tanahair di ‘Jimba Fest Tour’
Pengemar music boleh menyertai acara Digi Idol dan berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik  SUBANG JAYA, 17 Oktober 2018 –Digi...
Wonda Lane: Rewarding Coffee Lovers With A Free Train Ride
Wonda Lane: Rewarding Coffee Lovers With A Free Train Ride
WONDA Coffee partners with MRT Corp (Mass Rapid Transit Corporation Sdn Bhd) to reward 6,000 passengers with a free ride...