[FILEM] A WRINKLE OF TIME – Reaksi penonton

Azime Zainudin: A Wrinkle In Time sebuah filem Disney yang agak hambar bagi saya!!! Tak tahulah kenapa saya rasa macam serba tak cukup ja dengan filem ini!! 6/10

Aini Leng MI Fung: Seriussssssss hambar. I feel so wasted. Gila expectation tak tinggi, Oprah Winfrey kot, and then Reese Witherspoon somehow. And poster so gempak ala-ala Avatar and somehow sucks. 2/10

Aminudin Abdul Aziz: Pergh…. tak tahu kenapa filem ni buat aku nak balik je. Tak pernah rasa macam tu sebelum ni. Filem Abuya tu pun aku tengok sampai habis. Banyak scene buang masa nak-nak masa kat ending tu. Lepas tu aku geram budak ni lembab betul, hahaha.

Rating purata:

Reaksi dikumpulkan dari grup filem Movie Addict

Plot: Selepas mendapat tahu bapanya Dr.Alex Murry, yang merupakan seorang saintis, telah diculik dan disembunyikan di planet lain, Meg Murry bekerjasama dengan adiknya Charles yang sangat bijak, rakan kelasnya Calvin O`Keefe dan tiga pengembara angkasa lepas, Mrs Which, Mrs. Who dan Mrs. Whatsit untuk menyelamatkan bapanya.

Klasifikasi: P13
Tarikh Tayangan: 8 Mac 2018
Genre: Pengembaraan / Kekeluargaan / Fantasi
Durasi: 1 Jam 50 Minit
Pengedar: Walt Disney Pictures
Pelakon: Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Storm Reid, Zach Galifianakis, Chris Pine
Pengarah: Ava DuVernay

image

Similar Posts
R.I.P STEPHEN HILLENBURG, PENCIPTA WATAK SPONGEBOB SQUAREPANTS TELAH MENINGGAL DUNIA DI USIA 57 TAHUN
R.I.P STEPHEN HILLENBURG, PENCIPTA WATAK SPONGEBOB SQUAREPANTS TELAH MENINGGAL DUNIA DI USIA 57 TAHUN
Bekas tenaga pengajar biologi marin di mana minatnya yang mendalam terhadap alam laut telah menerbitkan watak span laut yang popular...
BTS LIGHTS A FIRE WITH K-POP FANS IN GSC!
BTS LIGHTS A FIRE WITH K-POP FANS IN GSC!
Malaysia’s BTS Army celebrates documentary movie at 36 GSCinemas nationwide Kuala Lumpur, 16th November 2018 – Golden Screen Cinemas yesterday...
GSC PARTNERS WITH ASTRO SHAW TO COMBAT PIRACY AND ILLEGAL RECORDING
GSC PARTNERS WITH ASTRO SHAW TO COMBAT PIRACY AND ILLEGAL RECORDING
Cast of Polis Evo 2 launches GSC Helpline as part of the cinema’s effort to weed errant recording in theatres...