[FILEM] A WRINKLE OF TIME – Reaksi penonton

Azime Zainudin: A Wrinkle In Time sebuah filem Disney yang agak hambar bagi saya!!! Tak tahulah kenapa saya rasa macam serba tak cukup ja dengan filem ini!! 6/10

Aini Leng MI Fung: Seriussssssss hambar. I feel so wasted. Gila expectation tak tinggi, Oprah Winfrey kot, and then Reese Witherspoon somehow. And poster so gempak ala-ala Avatar and somehow sucks. 2/10

Aminudin Abdul Aziz: Pergh…. tak tahu kenapa filem ni buat aku nak balik je. Tak pernah rasa macam tu sebelum ni. Filem Abuya tu pun aku tengok sampai habis. Banyak scene buang masa nak-nak masa kat ending tu. Lepas tu aku geram budak ni lembab betul, hahaha.

Rating purata:

Reaksi dikumpulkan dari grup filem Movie Addict

Plot: Selepas mendapat tahu bapanya Dr.Alex Murry, yang merupakan seorang saintis, telah diculik dan disembunyikan di planet lain, Meg Murry bekerjasama dengan adiknya Charles yang sangat bijak, rakan kelasnya Calvin O`Keefe dan tiga pengembara angkasa lepas, Mrs Which, Mrs. Who dan Mrs. Whatsit untuk menyelamatkan bapanya.

Klasifikasi: P13
Tarikh Tayangan: 8 Mac 2018
Genre: Pengembaraan / Kekeluargaan / Fantasi
Durasi: 1 Jam 50 Minit
Pengedar: Walt Disney Pictures
Pelakon: Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Storm Reid, Zach Galifianakis, Chris Pine
Pengarah: Ava DuVernay

image

Similar Posts
ISLE OF DOGS, FILEM TERBARU WES ANDERSON BAKAL TAYANG DI MALAYSIA!
ISLE OF DOGS, FILEM TERBARU WES ANDERSON BAKAL TAYANG DI MALAYSIA!
Nah! 20th Century Fox telah mengesahkan 31 Mei 2018 sebagai tarikh rasmi tayangan filem terbaru Wes Anderson, ISLE OF DOGS...
ALBUM RUNUT BUNYI RASMI READY PLAYER ONE OLEH ALAN SILVESTRI KINI DI PASARAN!
ALBUM RUNUT BUNYI RASMI READY PLAYER ONE OLEH ALAN SILVESTRI KINI DI PASARAN!
Bagi yang telah menonton filem kembara aksi fiksyen sains Ready Player One arahan Steven Spielberg (kini di pawagam edaran Warner...
MIXTAPE RASMI READY PLAYER ONE DARI ERNEST CLINE
MIXTAPE RASMI READY PLAYER ONE DARI ERNEST CLINE
Sebelum filem Guardians of the Galaxy mempopularkan semula kaset mixtape hits 70’an dan 80’an, pengarang Ernest Cline melalui novelnya Ready...